Una apoteosi final amb uns efectes espectaculars per tancar les presents Fires de Sant Narcís aquest diumenge. Això és el que almenys anuncien des de la Pirotècnia La Valenciana, l'encarregada del castell de focs d'artifici d'aquest any donat que va ser l'empresa guanyadora del concurs internacional de focs de Blanes del juliol passat.

Com és habitual, la zona de llançament dels coets i elements pirotècnics serà el parc de les Ribes del Ter. L'espectacle començarà puntualment a les 8 del vespre i tindrà una durada d'aproximadament 15 minuts. Asseguren que serà un castell de focs que no deixarà indiferent a ningú.

Com cada any, milers de persones seguiran els focs des de la zona del Pont de Fontajau, o des del costat del Ter a la Devesa. També seran molt concorreguts els miradors de la part alta de la ciutat, com les muralles.

Des de l'empresa responsable s'ha explicat que a partir d'elements digitals es confeccionarà un castell de focs molt contundent que començarà ja d'una forma destacada però que a mesura que vagin passant els minuts anirà in crescendo per culminar amb un esclat apoteòsic digne d'un final de la gran festa major de la ciutat.

Aquest és el castell de focs, amb els que la pirotècnia La Valenciana va guanyar l'any passat el concurs internacional de Blanes