22 de octubre de 2019
22.10.2019

Salt asfalta la cruïlla entre Marquès de Camps i el carrer Països Catalans

22.10.2019 | 06:30
Salt asfalta la cruïlla entre Marquès de Camps i el carrer Països Catalans

Salt ha asfaltat en una nit l'encreuament entre el carrer de Països Catalans i Marquès de Camps. Els operaris van treballar durant la nit del diumenge al dilluns per arreglar aquest tram, que estava molt malmès. Els treballs nocturns han permès que les obres no hagin afectat el trànsit.

Ara només queda pendent asfaltar el carrer Torres i Bages (entre Manuel de Falla i Ramon y Cajal). Segons fonts municipals, aquests treballs estan previstos per avui però dependrà del temps. El pressupost d'aquestes dues obres és de 47.800 euros.

També està previst que durant el darrer trimestre d'aquest 2019 s'actuï en cinc punts més de la xarxa viària saltenca. Aquestes obres tenen un pressupost de 59.000 euros. Concretament, al carrer Llarg s'ampliarà la vorera en un tram a l'alçada de la cruïlla amb el carrer Sant Joan; mentre que al carrer Doctor Ferran, entre Guilleries i Roca Delpech, se situaran tots els aparcaments en línia per evitar els problemes de circulació que es patien. També s'elevarà el pas de vianants que enllaça la plaça de la Llibertat amb Les Bernardes, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook