Granier Girona va celebrar el dilluns 14 d'octubre el cinquè aniversari de l'obertura de la botiga, situada a la plaça Marquès de Camps. Des de les 6 del matí, i fins a les 9 del vespre, la franquícia de la panificadora va oferir degustacions d'alguns dels seus productes a tots aquells que es van acostar a les seves instal·lacions. Així, els clients van gaudir de cafè gratuït i 2x1 en totes les varietats de pans durant tot el dia, i assortiment de flautins de massa mare i suc de taronja a la tarda.

"La fidelització del client és la que ens ha permès arribar on som ara, a celebrar els cinc anys des que vam obrir a Girona", explica Josep Maria Casadevall, responsable de la franquícia juntament amb la seva parella, Rocío Castillo, que afegeix que "el que hem organitzat aquest dilluns és la nostra manera de tornar als clients una petita part de tot el que ells ens donen".

Granier Girona elabora en forn de pedra un total de 72 varietats diferents de pa, i ofereix servei de càtering per als seus clients (cal reservar el dia abans a les 12h del migdia). El mètode que utilitzen per elaborar el pa respecta els processos tradicionals i les llargues fermentacions, de més d'onze hores.

El secret de la qualitat del pa es troba en la selecció de les matèries primeres i en la fermentació de la massa, respectant els temps necessaris perquè el pa tingui la força, el sabor i l'aroma adequats, així com assegurar la seva durabilitat moltes hores després d'haver estat fornejat.

La massa es treballa a l'obrador central de l'empresa, on es porta a terme la barreja i pastament que caracteritza cada tipus de pa. Un cop treballada la massa, aquesta s'ultracongela en cru per mantenir les seves propietats organolèptiques intactes i així poder-la transportar a cada fleca, on té lloc la fermentació i la cocció. Aquest procés no té res a veure amb el del pa congelat precuit.