12 de octubre de 2019
12.10.2019

Salt compra l'edifici on hi ha oberta la biblioteca d'en Massagran

12.10.2019 | 06:30

L'Ajuntament de Salt comprarà properament l'edifici on està situada la biblioteca d'en Massagran, una operació que es tancarà per 300.000 euros. Fins ara l'equipament municipal, que està situat al número 204 del carrer Major hi estava en règim de lloguer, un fet que dificultava dur a terme inversions i impulsar nous serveis a l'immoble. El contracte va finalitzar al maig i, a hores d'ara, està en període de pròrroga.

El regidor d'Entorn Urbà de Salt, Àlex Barceló, explica que «amb l'operació de compra de l'edifici podrem finalment posar al dia la instal·lació i, a més a més, treballarem amb els usos i serveis que es puguin oferir en un futur» i afegeix que «estem molt satisfets perquè es tracta d'un edifici emblemàtic, molt ben situat i que connecta el Barri Vell i el Centre».

«En definitiva, ara toca definir un programa de necessitats per començar a treballar en els projectes i les diferents fases d'execució, tot plegat en funció de la disponibilitat pressupostària amb la qual comptem», afegeix Àlex Barceló.

La biblioteca d'en Massagran ocupa una superfície de 350 metres quadrats, l'equipament està adreçat al públic infantil i juvenil i està situat on hi havia l'antic cinema Núria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook