Les atraccions de les Fires de Sant Narcís, al parc de la Devesa de Girona, tindran un matí denominat "Fires en silenci". Serà el dimecres 30 d'octubre, de les 11:00 hores a la 13:30 hores. Es tracta d'una mesura en favor d'unes fires inclusives amb atraccions adaptades acústicament i lumínicament a nens i nens amb necessitats especials. La proposta l'havia fet el grup municipal de Ciutadans en favor de les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

Pel que fa a aconseguir unes atraccions adaptades a persones amb mobilitat reduïda, el regidor de Fires, Carles Ribas, ha explicat que es continua treballant amb els firaires per fer-ho tècnicament possible i que aquests han mostrat predisposició.

A més, també s'ha previst una jornada "econòmica", on es podran comprar dos tiquets al preu d'un. Serà el mateix dia 30 d'octubre, a partir de les cinc de la tarda.

Altres accions per fer de les Fires un punt inclusiu i responsable seran la marató de sang de l'1 de novembre, els tastets de natura, la barraca de salut-acció o el punt lila destinat a informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes.

Les Fires de Girona començaran el 25 d'octubre amb el pregó.