Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que havia robat en el magatzem d'un bar de Sarrià i l'exampen al cap d'una estona circulant amb excés de càrrega per Banyoles.

El lladre portava caixes plenes de licors, cartutxos i bales a dins del vehicle.

El detingut compta amb múltiples antecedents i és un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori amb força a interior d'establiment.

El matí del 7 d'octubre una patrulla d'aquesta comissaria, que es trobava fent tasques preventives de seguretat ciutadana, va veure com un turisme circulava molt carregat, excedint clarament el seu pes autoritzat.

Els agents van aturar el turisme al carrer de la Sardana de Banyoles i van identificar el seu únic ocupant. En l'escorcoll del vehicle van comprovar que anava carregat amb múltiples caixes i objectes diversos.

Concretament van localitzar més de 60 caixes de cartutxos, més de 12 caixes de bales, diversa munició, multitud d'ampolles d'alcohol, un matxet, dues navalles, un tapa boques, un televisor, un conjunt de guants i una llanterna, entre altres objectes.

Davant les sospites que tot aquest material seria sostret, els mossos van fer les gestions pertinents fins a saber que havien estat robats del magatzem d'un bar de la població de Sarrià de Ter situat al carrer del Firal.

Per accedir-hi el lladre havia forçat les portes metàl·liques, i un cop a dins havia sostret els objectes i els havia carregat dins el seu cotxe.

Els agents van detenir el presumpte autor d'aquest robatori amb força i tots els objectes recuperats es van retornar al seu legítim propietari.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar ahir a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.