L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm organitzen aquest diumenge, 8 de setembre, l'onzena edició de la festa gastronòmica Cuina al Carrer al Barri Vell de Girona. Les altres edicions s'havia celebrat l'últim diumenge d'agost.

Des de les set de la tarda a les dotze de la nit, molts dels establiments quye hi ha al Barri Vell oferiran tastets de cuina i degustacions de cervesa i vi a l'aire lliure, a la zona de la Cort Reial. Els tastets seran variats i s'hi podran trobar des de plats casolans i molt càssics fins a productes exòtics o més elaborats.

Com cada any, a més a més, la festa comptarà amb l'actuació en directe de tres grups musicals de diferents estils, a la plaça de l'Oli a la Cort Reial i a la plaça Mercaders que amenitzaran la passejada dels clients.

La iniciativa Cuina al Carrer va néixer fa onze anys de la mà de l'Associació de Comerciants de la Cort Reial, i fa tres edicions que està gestionada per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm.

L'Associació està formada per un grup d'empreses, de restaurants i allotjaments de Girona i voltants que promocionen la marca «Viu Girona» i la seva gastronomia. Ho fan a través de diferents campanyes durant tot l'any com el Girona10, Gastroflors, Cuina al Carrer Barri Vell, el Tapa't o la Setmana Gastronòmica.