L'Ajuntament de Salt arreglarà aquest mes de setembre les goteres del pavelló municipal per 28.152 euros. Concretament, es repararà i substituirà part de la coberta de l'edifici per tal de solucionar aquest filtratge d'aigua, que afecta els passadissos d'accés als vestidors de la instal·lació.

La intervenció té un pressupost global de 28.152 euros, dels quals 5.714 euros provenen d'una subvenció que atorga la Diputació de Girona. Segons explica el consistori, el termini d'execució de les obres és aproximadament d'unes tres setmanes.

«Amb l'actuació podrem solucionar els contratemps i molèsties que les goteres generaven als usuaris de la instal·lació. Si els terminis es compleixen a finals de setembre o principis d'octubre les obres ja haurien d'haver finalitzat», explica el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Jesús Vilaplana. En diferents ocasions diferents esportistes que entrenen habitualment al pavelló municipal havien mostrat per les xarxes socials el seu malestar per les goteres que es produeixen gairebé cada vegada que plou a la vila.

El projecte de substitució de part de la coberta del pavelló saltenc ja estava previst en el pressupost municipal d'aquest 2019 i se centraran en un centenar de metres quadrats que corresponen als passadissos d'accés als vestidors de la instal·lació. Segons assegura el consistori saltenc, les obres no afectaran el desenvolupament de l'activitat al centre esportiu.