L'Ajuntament de Sarrià de Ter està instal·lant una coberta a la graderia del camp de futbol del municipi. Les obres, que evolucionen favorablement, tenen un cost de 26.510 euros. Aquesta actuació se suma a les diferents millores que el consistori ha realitzat en el camp d'esports.

Aquest projecte va sortir a licitació a principis del 2018 amb un pressupost inicial de 13.087,54 euros. L'empresa adjudicada, però, va renunciar a l'execució de l'obra per qüestions econòmiques, igual que les altres dues companyies que es van presentar en el concurs.

Davant d'aquesta situació, el consistori va incrementar el pressupost de l'obra a 18.575,72 euros. En aquesta nova licitació es va presentar una única empresa amb una proposta econòmica que superava amb escreix la quantitat pressupostada, així que l'Ajuntament va fer una nova revisió de caràcter econòmic del projecte i va licitar l'obra per 29.334,51 euros. Finalment, els treballs s'han adjudicat a l'empresa Miquel Ignasi Serveis Metàl·lics S.L. per 26.510 euros, un valor inferior al pressupostat.

Tot i aquests primers entrebancs, les obres d'instal·lació de la coberta de la grada van a bon ritme. D'altra banda, també s'han substituït diferents elements trencats pel mal ús del camp d'esports, s'ha millorat la protecció de la tanca perimetral, s'han canviat diferents taulons de la grada, s'ha fet un nou magatzem per a les entitats esportives i s'ha reparat algunes zones de gespa malmesa.