Condis va inaugurar ahir un nou establiment a Girona, sota l'ensenya Condis Express, en el marc del seu pla d'expansió. El nou punt de venda està situat al número 40 de la rambla de Xavier Cugat, compta amb una superfície de vendes de 200 m2 i té 5 treballadors en plantilla. A més, disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge, d'un quart de 10 del matí i fins a dos quarts d'11 del vespre.

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Gironès, on ja compta amb vuit centres i 2.661 m2. Dins d'aquesta comarca, Condis té, a més de la nova adquisició, sis franquícies a la ciutat de Girona (carrer de Bastiments, avinguda de Sant Narcís, carrer Andreu Tuyet i Santamaria, carrer Pere Compte, carrer Maluquer i Salvador i carrer Martí Sureda i Deulovol) i una altra a la població de Celrà. En total, el grup té 531 establiments a Catalunya, els quals representen una superfície de vendes de 208.793 m2.

La cadena de supermercats, que suma més de 50 anys d'història, té un àmbit d'actuació que s'estén a la Comunitat de Madrid i a la Zona Centre, a Getafe.

La seva xarxa compta amb més de 580 establiments, que ofereixen productes de proximitat i sumen una superfície de venda superior als 230.000 m2, que inclou tant botigues pròpies com franquícies.