18 de juliol de 2019
18.07.2019

Sarrià demana a l'Agència de Salut Pública que actui en les possibles afectacions d'Hinojosa

L'equip de govern afirma que continua treballant des de diferents fronts per l'assoliment d'un únic objectiu, "acabar amb les molèsties» de la fàbrica

18.07.2019 | 06:30
Una manifestació, fa uns mesos.

L'equip de govern de Sarrià de Ter va insistir ahir que «continua treballant des de diferents fronts per l'assoliment d'un únic objectiu, acabar amb les molèsties» de la fàbrica Hinojosa. En aquest sentit, es va apuntar que, pel que fa a les olors s'ha requerit oficialment una nova proposta de Pla de Gestió d'Olors, que es va rebre la setmana passada, i que ara els tècnics municipals estan revisant. Sobre els sorolls, que es mantenen les reunions mensuals de seguiment de les actuacions previstes en el Pla de sorolls. A més s'ha requerit a l'Agència de Salut Pública, que intervinguin en el «control i possibles conseqüències d'afectació en la salut de les persones».


ANG i PACMA a la manifestació

D'altra banda, l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG) i el PACMA (Partit Animalista contra el Maltractament Animal), s'han adherit a la manifestació contra les pudors i els sorolls que genera la fàbrica paperera. Ho ha anunciat la Plataforma veïnal Prou, que organitza la manifestació prevista per dimarts vinent (20:00 hores) davant l'empresa, en ser «entitats rellevants en la defensa de la natura, dels animals i de les persones». Està previst tallar el carrer Josep Flores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook