14 de juliol de 2019
14.07.2019

Aquests seran els regidors per cada barri de Girona

L'equip de govern ha dividit la ciutat en trenta zones que s'han repartit entre els regidors de l'equip de govern

14.07.2019 | 06:30
L'equip de govern.

L'Ajuntament de Girona ha designat aquesta setmana els nous regidors i regidores dels barris de la ciutat. El consistori va impulsar fa temps la figura de les regidories de barri amb l'objectiu de consolidar una política de proximitat i participació ciutadana. En aquesta legislatura, s'ha dividit la ciutat en trenta zones que s'han repartit entre els regidors i regidores de l'equip de govern.

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, Maria Àngels Planas, serà la regidora de barri de Palau-sacosta, Avellaneda, Mas Xirgu i Montilivi-La Creueta.

Per la seva banda, el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, serà el regidor responsable d'Eixample, Devesa-Güell, Mercadal, Figuerola-Bonastruc i Pla de Palau-Sant Pau.

El sector oest de la ciutat serà responsabilitat del tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut, Carles Ribas, que serà regidor de barri de Germans Sàbat, Domeny-Taialà, Torre de Taialà i Mas Catofa.

D'altra banda, la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes, serà regidora de barri de Carme-Vista Alegre, Pedreres, Torre Gironella i Barri Vell.


Martí Terés serà regidor de barri a Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís.

Núria Pi ho serà de Font de la Pólvora, Mas Ramada, Vila-roja i Grup Sant Daniel.

Marta Sureda serà la responsable de Campdorà-Gavarres, Pont Major, Sant Ponç i Fontajau.

Eva Palau seguirà sent regidora de barri de Montjuïc, Pujada de la Torrassa, Vall de Sant Daniel i Pedret.


L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que "la política de barris serà clau en el nou govern, hem fet una distribució que intenta respectar criteris de proximitat geogràfica i temàtica amb els regidors responsables. En la política de proximitat que desenvolupem, és molt important la presència dels regidors als barris, el coneixement constant de les seves necessitats i prioritats, i el contacte continu amb els veïns i veïnes. Amb la designació d'avui fem un pas endavant més, després de l'aprovació del cartipàs, en la recuperació de la normalitat en l'activitat municipal i en la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook