Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 26 de juny, a Girona, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Girona, com a presumpte autor d'un robatori amb forç al barri de Sant Narcís.

Els fets van ocórrer la matinada del mateix dia 26 de juny, al carrer Mare de Déu del Mont de Girona on, cap a dos quarts de tres de la matinada, els mossos van ser alertats que un home estaria intentant sostreure les rodes d'un vehicle.

Una patrulla de paisà es va dirigir al lloc i va comprovar que un home estava traient els cargols d'una roda d'un vehicle. També van veure que el cotxe estava aixecat amb un gat mecànic i tenia tres de les rodes amb els cargols afluixats.

En identificar-lo, van comprovar que no era el titular del cotxe i que, a més, li constava una ordre de detenció i ingrés a presó emesa per un jutjat de Girona.

Després de fer les oportunes gestions amb el propietari legítim del turisme, els policies van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 26 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.