Un home ha mort aquesta nit d'una aturada cardíaca després de detenir-lo a Salt.

Es tracta d'un veí de la població, de 60 anys i nacionalitat espanyola.

L'home estava sota l'efecte de les drogues i va amenaçar a una dona amb una destral.

Aquest va oposar molta resistència en la detenció i després va ser atès pel SEM, ja que estava molt alterat.

Els fets van passar pels volts de les deu de la nit en un pis de Salt, situat al carrer de Pep Ventura, uns veïns van alertar que una dona estava sent amenaçada amb una destral dins d'un dels pisos, on aquest home hi convivia amb altres persones.

La dona a qui va amençar vivia en una habitació rellogada per a l'agressor i ell al seu torn, era llogater d'aquest immoble de Salt.

L'home es va propinar amenaces amb una destral i ganivet.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van anar a lloc juntament amb el SEM. L'home compta amb problemes de salut i estava molt alterat.

La policai el va haver de reduir i després se'l va detenir per ser el presumpte autor d'un delicte d'amenaces i resistència i desobediència als agents de l'autoritat, el SEM el va atendre.

El SEM el va atendre mentre estava emmanillat donat el seu estat d'alteració. En tot moment estava conscient i fonts properes al cas, asseguren que estava sota els efectes de les drogues, cocaïna.

Quan ja l'anaven a portar a un centre hospitalari, els sanitaris van alertar als policies que el pacient tenia manca d'oxigen en sang. Aquest no era el primer cop que el SEM havia d'atendre aquest home sota els efectes d'estupefaents.

L'home es va desplomar i ràpidament els efectius del SEM li van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar, però finalment va entrar en aturada cardíaca i va morir, segons informa la policia.

Els investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona resten a l'espera de l'autòpsia.

Els serveis funeraris van traslladar ahir el cos a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on aquest dijous li han fet l'autòpsia per determinar les causes del decés. Segons fonts del cas i informa ACN, els resultats preliminars de l'autòpsia apunten que va ser una mort sobtada per aturada cardíaca.

Els forenses han pres mostres de teixits que han enviat a analitzar per acabar de confirmar la causa de la mort.