La música serà la gran protagonista de les nits de la Festa Major del barri de Germans Sàbat. El grup musical emergent La Cuerda Floja serà el primer a pujar divendres a l'escenari a partir de les 21.30 h. El grup combina principalment quatre estils (reggae, rap, rumba i música cubana). Tot seguit, actuarà La Band Gogh, una barreja d'art, música, pintura ( performance ), qualitat, elegància, bogeria i professionalitat. Després hi haurà una discomòbil que farà ballar tothom fins a les tres de la matinada.

Dissabte l'encarregat d'animar la festa de nit serà el grup musical O la la, que oferirà una sessió de ball a les 23.30 h fins a les 3 h de la matinada. Abans Betty Orquestra haurà preparat el terreny amb el ball de festa a les 22.00 h.

El diumenge la música continuarà amb l'actuació de Javier Ginés, a les 20.30 h. Javier Ginés és un cantant dels anomenats tot terreny, que fa tant fandangos con canta bachata. El cantant compta amb tres discos sota el braç.

El tret final de la Festa Major de Germans Sàbat anirà a càrrec de les havaneres amb Terra Endins. El grup es va fundar l'any 1974 quan una colla d'amics es van reunir per anar a cantar cinc havaneres a Calella. Compta amb Alba Domènech Terradas de contrabaix, Narcís Palomeras Rovira, Joan Vila Safont i Joan Vila Vila amb la veu i Miquel Llorens Cufí, guitarra i veu.

També hi haurà una actuació de balls celtes i exhibició de sevillanes amb Algarabia.