El barri gironí de Germans Sàbat està de Festa Major. Des d'avui dijous, 13 de juny, fins al proper diumenge, 15 de juny, els carrers i places d'aquest indret s'engalanen per acollir una trentena d'actes que configuren el programa d'enguany. Campionat de petanca, desfilada de vestits de papers, festa aquàtica, concurs de botifarra, exhibició de sevillanes, arrossada popular, festa de l'escuma, mercat d'intercanvi, masterclass de zumba, discomòbil, desfilada de moda, màgia i nit jove són algunes de les activitats amb més renom que tindran lloc aquests dies a Germans Sàbat.

La festa comença avui al vespre amb la projecció del 50è aniversari de l'ascens a l'Aneto del Grup Excursionista i l'encesa de llums a la plaça Germans Sàbat.

La festa quedarà inaugurada oficialment demà a les nou del vespre amb el pregó. Enguany, el Grup Excursionista serà l'encarregat de dur a terme el discurs inaugural. Això serà després de la batucada infantil a càrrec de CCTer i de la cercavila amb Caixa de Trons. Tot seguit, desfilada de vestits de paper i actuacions musicals amb Cuerda Floja, La Band Gogh i discomòbil.

El gruix important de les activitats de la Festa Major tindrà lloc dissabte, amb actes per a tots els gustos i edats. A les nou del matí, campionat de petanca al costat de la Llar d'infants La Baldufa.

Els més petits podran gaudir de la festa aquàtica amb Salsa Jove, que també comptarà amb inflables.

A la tarda, la festa continuarà amb el concurs de botifarra, la festa infantil amb concurs de dibuix, taller de fang i jocs gegants, l'exhibició de l'escola de ball EBE, la màgia per petits i grans amb Toni Cors, la missa a la parròquia Ntra. Sra de la Pau, el playback a càrrec de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Taialà, la desfilada de Gemma's Moda, el ball de festa amb Betty Orquestra, el sorteig de viatges socis i la gran panera i la nit jove amb el grup O la la. L'últim dia de festa, el diumenge començarà amb el mercat d'intercanvi, la masterclass de zumba amb Fanny i la festa de l'escuma. A més, tindrà lloc un dels plats més forts de la Festa Major de Germans Sàbat: l'arrossada popular. Cada any, el dinar reuneix desenes de veïns a la plaça del barri. L'àpat s'acompanyarà amb l'actuació de balls celtes i de sevillanes, amb les actuacions musicals de Javier Ginés i les havaneres amb Terra Endins.

Finalitzarà la jornada amb el cremat popular a la plaça Germans Sàbat i seguit del tro final de festa a les 00 h a la mateixa plaça.