Un home va agredir dos agents de la Policia Municipal de Girona quan l'anaven a detenir ahir a la tarda. L'individu hauria entrat en diversos establiments del carrer Pare Claret i va ser enxampat just en sortir d'un establiment de roba del carrer Juli Garreta, d'on no es va endur res.

Quan un dels locals va alertar la policia, diversos agents van anar a la recerca de l'home. De fet, la comissaria està a escassos metres del punt on es va avisar que l'individu havia actuat.

Agressió en identificar-lo

Quan els agents el van aconseguir atrapar, l'home va oposar resistència i va ferir dos agents quan l'estaven identificant. L'arrestat portava a sobre cinc telèfons mòbils que ara la Policia Municipal haurà de determinar d'on els ha tret.

Tot plegat va passar davant d'una de les entrades de l'escola Vedruna, on hi havia molts alumnes i els seus pares que estaven entrant i sortint del centre i que van seguir els fets des de l'altra vorera. Dues ambulàncies van atendre els dos agents ferits al lloc dels fets mentre altres agents del cos policial s'enduien l'arrestat.