Durant Girona Temps de Flors diversos establiments d'allotjament adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ofereixen promocions especials amb motiu de l'esdeveniment. Els hotels que hi participen són: l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella; l'Hotel El Racó de Madremanya a Madremanya i el Bed & Breakfast Can Bo de Pau (Salt).

A més els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat plantegen una oferta gastronòmica i d'oci amb les iniciatives #Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes.

Les flors decoraran la ciutat de Girona i formaran part dels menús especials que oferiran 27 establiments afiliats a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.

Hi haurà una gran multitud de propostes gastronòmiques creatives per tastar durant aquests dies.

Setena edició de Flors de Nit

Les flors també seran les protagonistes de la nit a través de la iniciativa Flors de Nit, en la qual diferents locals nocturns oferiran aperitius, còctels, tisanes, dolços i postres entre d'altres especialitats elaborades amb les flors.

Unes especialitats que es podran degustar a partir de les vuit del vespre durant els dies de Girona Temps de Flors.

Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la setena edició, té la voluntat de complementar l'oferta gastronòmica i d'oci nocturn per als visitants del festival floral. Està impulsada per la Fecasarm, conjuntament amb les seves associacions membres a Girona: l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona i l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província. L'acció compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona.

Els establiments de restauració i oci que van participar en l'edició de l'any passat van rebre, aproximadament, 250.000 visitants, el mateix nombre que l'any 2017.

Pel que fa a aquesta edició, el sector hoteler espera millorar les xifres anteriors.