Una caravana va bolcar a l'autopista al seu pas per Sarrià de Ter ahir cap a les dues del migdia i va provocar cues de fins a quatre quilòmetres. Els dos ocupants del turisme que l'arrossegaven van resultar ferits de caràcter lleu. L'accident de trànsit va tenir lloc a l'altura del quilòmetre 58 de l'AP-7 en direcció França. Per causes que es desconeixen, la caravana que arrossegava un turisme hauria bolcat.

Això va provocar un tall de dos carrils de la carretera, que anava carregada de vehicles en ser una hora que molta gent anava o tornava de la feina. A més aquest tram forma part del gratuït de l'autopista de l'àrea urbana de Girona i sempre hi ha gran mobilitat de vehicles.

Segons va informar Infoautopistas, hi havia una cua d'uns quatre quilòmetres. Una situació que es va mantenir aproximadament dues hores, fins que no es van poder retirar els vehicles afectats.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra, per controlar la circulació, i el SEM ( Sistema d'Emergències Mèdiques), per atendre els ferits.