El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella (Selva) invertirà 25 milions d'euros (MEUR) en els propers dos anys en la construcció d'una trentena d'habitatges de luxe i instal·lacions d'oci, entre les quals hi ha un llac natural i un centre de benestar integral. La xifra se suma als 55 MEUR anunciats l'any 2016 en el marc del seu pla d'expansió. Entre els projectes, hi ha la construcció de 22 xalets de luxe de tres habitacions al complex Selva Terrace Villas i un habitatge de luxe valorat en 2,9 MEUR en una parcel·la de 2.000 metres quadrats, amb quatre dormitoris, quatre banys i una piscina de 35 metres quadrats. A l'àrea residencial l'Olivera, a més, s'hi aixecaran dues construccions pilot i un innovador immoble wellness.

El PGA continua el seu pla d'expansió amb l'anunci d'una inversió de 25 MEUR en els propers dos anys. Entre els novetats, hi ha el complex Selva Terrace Villas. El PGA va començar a construir a principis d'any la tercera fase de cases i el mes de juny endegarà la quatre part del projecte. Es tracta de 22 xalets de luxe de tres habitacions dissenyades pel despatx Lagula Arquitectes. Cadascun es distribuirà en dues plantes i tindrà jardí privat i terrassa.

A més, l'arquitecte Carlos Ferrater i el seu equip OAB han presentat aquest març el seu primer disseny per al PGA, que rep el nom de 'La Vinya 20 Show Villa'. Es tracta d'un habitatge de luxe ubicat en una parcel·la de 2.000 metres quadrats valorat en 2,9 MEUR. Serà una de les propietats més grans i exclusives del resort, amb quatre habitacions, quatre banys, una sala d'estar oberta a l'exterior i una piscina de 35 metres quadrats.

D'altra banda, l'àrea residencial de l'Olivera es completarà amb dos habitatges pilot i s'hi construirà un innovador immoble 'wellness', creat en col·laboració amb Espacios Evalore SLP. Es tracta d'un espai pioner al sector immobiliari que busca contribuir a la millora de la salut, el benestar i l'energia vital dels seus residents produint el mínim impacte al planeta.

L'anunciat llac artificial i el seu 'beach club' prendran forma a partir del quatre trimestre. Aquesta àrea també inclourà una vinya que tindrà la primera verema de vi negre i blanc al setembre.

A finals d'aquest any, a l'Alzina s'hi construiran sis habitatges d'estil contemporani i mediterrani amb quatre dormitoris dissenyades per l'arquitecte barcelonès Jaime Prous. La promoció serà una realitat a finals del 2019.

D'altra banda, La Pineda, una altra de les noves àrees residencials del complex, acollirà un nou xalet unifamiliar obra de la guardonada arquitecte Olga Felip. El projecte s'inaugurarà el mes de maig d'aquest any.

Finalment, el complex ampliarà la seva oferta d'oci amb l'obertura d'un centre de benestar integral. Una instal·lació de 1.000 metres quadrats que oferirà una àmplia gama de tractaments especialitzats i un gimnàs d'última generació. La construcció està prevista per a finals d'aquest any.

El CEO del PGA, David Plana, explica que han venut més del 70% de l'estoc residencial de tot el complex, que han desenvolupat nous terrenys i n'han expandit d'altres ja existents. "Ens esforcem constantment per evolucionar i enriquir el nostre negoci amb una oferta diferenciada", insisteix.

Inaugurat l'any 1999, el PGA ofereix una àmplia oferta de parcel·les, cases unifamiliars, aparellades i apartaments de luxe en un entorn natural. També compta amb dos hotels, un d'ells de cinc estrelles i un camp de golf, entre d'altres.