Els treballadors de Girona + Neta mantenen la vaga indefinida prevista per al 9 de maig, dos dies abans de l'inici de Temps de Flors. El comitè d'empresa ja ha comunicat la vaga al Departament de Treball i la companyia ja ha estat notificada de forma oficial de l'aturada.

Tot i això, els treballadors es van reunir ahir amb l'Ajuntament de Girona, en el marc de les trobades setmanals acordades per tal d'arribar a un pacte abans del 9 maig. La reunió va servir per debatre i exposar els punts de totes les parts. Segons va explicar el president del comitè d'empresa Carles Casellas, no es va arribar a cap acord. Ara, la pròxima reunió serà el 24 d'abril, ja que la setmana que ve és Setmana Santa.

Entre les demandes hi ha un augment de sou d'entre el 2 i el 3%. Afirmen que és el que es recomana per al sector, «els dos grans sindicats i la patronal», per a aquest any. També hi ha conflicte amb les jubilacions especials i les parcials, que temen que l'empresa no accepti en els termes que plantegen. A més, volen avançar en la igualtat de gènere i en la conciliació laboral i familiar.