Espai Gironès ha organitzat un Meet&Greet amb en Pau i la Jana del grup El Pot Petit, en el marc del Festivalot, amb cinc famílies que han pogut viure aquesta experiència tant propera i compartir emocions i cançons. Els participants van ser escollits per mitjà d'un Trivial al Facebook del centre comercial, amb preguntes sobre curiositats del grup.

Totes les persones que varen respondre correctament les preguntes van participar en un sorteig amb els components de El Pot Petit, grup musical i d'animació que ofereix espectacles pensats especialment per a la mainada.

Aquesta acció, que es va dur a terme ahir a la tarda, forma part de la col·laboració de l'Espai Gironès amb el Festivalot. Una altra acció va ser el concert de Jordi Tonietti, dedicat fa trenta anys a cançons adreçades sobretot al públic infantil, que va actuar dissabte dia 30 de març a l'Espai Gironès.

Es tracta de dues accions dins la col·laboració que el centre comercial manté amb aquest festival, tal i com l'any passat ja es va fer amb l'actuació de Landry el Rumbero.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 15 i 16 de juny a Girona. L'objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits.