Tallers de cuina on els més petits podran elaborar divertides i senzilles receptes i després endur-s'ho a casa; jocs d'expressió corporal, minicastings de mímica i imitació, creació de titelles i màscares i interpretació de contes i fragments de pel·lícules. Són algunes de les activitats que s'oferiran des del nou Espai Petits de l'Espai Gironès que s'ha inaugurat aquest cap de setmana .

També hi haurà demotallers on els nens i nenes podran gaudir de la ciència fent experiments de laboratori i construint robots fent sevir conceptes bàsics de codificació; worshops on els més petits podran posar a provar les seves habilitats i destreses amb tallers de costura, de disseny de còmics i estructures d'arquitectura; i accions i tallers relacionats amb el medi ambient com, per exemple, de reutilització de cartró i de paper reciclat, alternatives al plàstic i trivials oceànics, entre altres. Totes les activitats són gratuïtes.

A banda d'oferir més activitats, el nou Espai Petits també ha renovat la seva imatge ja que ha substituït la nau i el robot Gir-0, que rebia els nens i nenes, per una decoració on els planetes i un coet són els protagonistes.

El nou Espai Petits, que compta amb un accés per a minusvàlids, estarà obert tots els divendres de les 17:30h a les 20h i els dissabtes i festius de les 11:30h a les 14:30h i de les 17:30h a les 20h. També estarà obert durant les vacances de Setmana Santa, de les 17:30h a les 20h

Activitats programades per l'abril

Al nou Espai Petits es durà a terme el 12 i 13 d'abril un taller de cuina .

I durant el dies de les vacances de Setmana Santa, del 15 al 17 d'abril, es farà un taller de stopmotion; i el 18 i 20 d'abril els més petits podran participar en la creació de coets de cartró . A més, els dies 26 i 27 d'abril es faran activitats relacionades amb la programació de vehicles espacials.

En paral·lel, l'Espai Gironès ha programat per al dissabte 13 d'abril una jornada per als més petits amb activitats gratuïtes relacionades amb diferents superherois de ficció. De les 16h a les 20h s'habilitarà a la plaça del Foc una zona on els nens i nenes podran recórrer un túnel de teranyina d'entrenament d'Spiderman, afinar la seva punteria amb el tir amb arc, fer experiments científics o llegir còmics.