Dos robatoris amb el mateix modus operandi a Salt: els lladres han rebentat a cop de tapa de clavegueram les portes i les obertures de vidre de dos comerços. Els fets s'han produït amb un dia de diferència: dimecres i dijous.

El cas més recent és el d'ahir, els lladres van actuar durant la matinada i, cap a les sis, la Policia Local de Salt va alertar els propietaris d'una llibreria del carrer de Doctor Ferran que els acabaven d'entrar a robar a cop de tapa de claveguera. En arribar es van trobar la vidriera destrossada i, a dins, tot remogut.

Els lladres es van emportar els diners que tenien a la caixa registradora i van tirar per terra aparells com els que emeten la loteria, entre altres. Al llarg del dia, la científica dels Mossos va passar a buscar-hi vestigis. Un dels delinqüents va deixar sang a la zona, cosa que pot servir a la policia, en cas d'estar fitxat l'ADN del lladre. A la farmàcia, situada al carrer deMontserrat Roig, els lladres hi van actuar el dia anterior. Els Mossos van rebre l'alerta dels fets el dimecres a les cinc de la matinada i, aquí, els delinqüents van trencar el vidre de l'aparador de la mateixa forma que a la llibreria i van entrar a la zona del despatx per robar-hi. Al mes de febrer la Policia Local de Salt ja va arrestar un home per robar de la mateixa manera i s'investiga si es troba al darrere d'aquests nous fets.