La tala d'arbres d'una àmplia zona de Domeny de Girona ha provocat polèmica i malestar entre els qui passegen pel paratge i els veïns que lamenten l'actuació. Es tracta de la tala d'una explotació forestal privada que té tots els permisos necessaris de la Generalitat. Han aparegut cartells que acusen l'Ajuntament de connivència, malgrat que el consistori no ha donat cap permís perquè no és de la seva competència. Fonts municipals han exposat que la seva única intermediació ha estat demanar que la tala es faci sense posar en perill cap persona.

El propietari de la finca manté la zona com una explotació forestal i, fa uns anys, hi va plantar aquests arbres, que ara ha decidit talar per treure'n un rendiment econòmic. En pocs dies, tots han anat caient serrats, han estat apilonats i els ha recollit un camió.

Es tracta d'un paratge conegut com les deveses d'en Bru, amb diferents camins i corriols, situat entre la fàbrica Nestlé i el riu Ter, utilitzat per gent que hi fa esport, propietaris de gossos que hi porten a passejar la mascota i, fins i tot, per persones que van o tornen de Sant Gregori.

El regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de Girona, Narcís Sastre, ha deixat clar que en aquesta zona mai hi podrà haver pisos en tractar-se d'un espai no urbanitzable i protegit per la xarxa Natura 2000. I ha lamentat les «afirmacions o insinuacions infundades».