La Intersindical-CSC creix a les comarques gironines i ja supera els 500 afiliats. De fet, el representant del sindicat a comarques gironines, Josep Puig, ha avançat que "en l'últim any i mig, el nombre d'afiliacions ha crescut més d'un 400%" a la demarcació. Des del sindicat atribueixen aquesta crescuda a la pèrdua de confiança de molts treballadors en els sindicats tradicionals perquè "no responien a les seves demandes". Davant de la força que estan adquirint en nombre de representants a diferents sectors, des de la Intersindical-CSC ja es comencen a plantejar quins seran els objectius de futur. De moment, han avançat que volen convertir-se en "un motor" durant la manifestació de l'1 d maig, Dia Internacional del Treballador. Per aconseguir-ho, volen organitzar "una mobilització unitària" a la ciutat.

Un altre dels motius del creixement de l'Intersindical que els representants han destacat és la presència d'afiliats joves. De fet, Joan Puig ha afirmat que el sindicat compta "amb una base juvenil molt mobilitzada" i això ha demostrat que "no és que aquesta població no es preocupés per les seves condicions laborals, sinó que fins ara no tenien referents".

Per a Puig, la implicació del jovent a l'Intersindical ha portat a "un canvi de paradigma sindical català". El representant creu que això comportarà que "els vells models d'arrel espanyola i corporativistes" perdin pes en la representació dels treballadors.

Per altra banda, Puig ha reafirmat que el creixement d'aquest sindical és la mostra que "la territorialitat catalana permet unes dinàmiques socials diferents" a les espanyoles. A més, el sindicalista ha afegit que la lluita laboral era "la pota coixa de l'independentisme català" i que amb Intersindical treballaran per "una república catalana" que compti amb un conjunt de garanties en els drets laborals.

Representació en administracions, indústria i serveis

El pes més gran que té actualment la Intersindical és a les administracions. A comarques gironines s'ha convertit en la primera força a la Generalitat de Girona, amb set representants sindicals. A més, en àmbit sanitari n'hi ha sis arreu de la demarcació i a Ensenyament n'hi ha vuit. Aquesta suma, conjuntament amb una crescuda a nivell nacional, ha portat al sindicat a entrar en les meses sectorials i la general. Aquesta última és on es negocien els sous dels funcionaris.

A banda dels representants que hi ha a les administracions, la Intersindical també té força dins de les indústries càrnies de la Garrotxa i també en d'altres fàbriques de la zona de Celrà (Gironès). Per altra banda, el sector de l'hostaleria i els serveis també tenen un gran nombre d'afiliats i representants sindicals.

Ara, el proper objectiu és créixer dins dels ajuntaments. Properament s'aniran fent eleccions sindicals en cada municipi. Una de les representants de l'Intersindical, Àngels Torrents, ha afirmat que "la gent ve a buscar-nos perquè els representem a les administracions locals". Davant de l'important crescuda, els membres del sindicat demanen prudència per fer un creixement més sostingut i poc a poc desplegar una estructura arreu del territori.