L'ambientòloga Marta Sureda i l'expresident de l'AV de Montjuïc Enric Palomeras, formaran part també de la llista de Junts per Catalunya- Girona que encapçala l'alcaldessa Marta Madrenas.

Marta Sureda té 32 anys i es dedica a la seguretat alimentària en el sector privat. Defensa el desenvolupament sostenible en totes les disciplines, i com ella mateixa afirma, aposta pel treball integrador, global i transversal.

Per la seva banda, Enric Palomeras, nascut el 1951 a Girona, està casat i té dues filles. És exdirector de banca jubilat, i una persona molt vinculada a l'associacionisme. Va ser president de l'AV de Montjuïc i membre de la junta directiva de l'Associació Amics de la Sardana Terranostra de Girona. També ha format part de grups excursionistes de muntanyisme, senderisme i running.

Demà, acte "transversal" a Sant Narcís

Demà a la tarda (19:00 hores) Junts per Catalunya - Girona celebra un acte on es reuniran els diferents moviments i sensibilitats que integren la candidatura. Es farà al Centre Cívic de Sant Narcís i hi prendran la paraula Marina Geli, Maria Àngels Planas, Martí Terés, Carles Bonaventura, Eduard Berloso i Glòria Plana, a més de la cap de llista Marta Madrenas.