La Policia Local de Salt ha desmantellat un pis i dos locals ocupats des d'on es venia droga.

En aquesta actuació, s'han arrestat dues persones i en l'escorcoll s'han recuperat 14 bicicletes, tres cadires de rodes robades i eines. Aquests espais comptaven amb la llum punxada i també, l'aigua.

Aquest és el resultat d'una de les accions fetes en el marc del projecte Passadissos Nets i Segurs de Salt.

El regidor de Seguretat, Toni Vidal, en un comunicat assegura que la «inclusió de la comunitat al projecte Passadissos Nets i Segurs ha fet que és pugues coordinar una actuació conjunta per regularitzar i eliminar les connexions fraudulentes d'electricitat i aigua».

Durant la mateixa operació, el consistori assegura que s'han instal·lat portes metàl·liques per protegir cada servei bàsic i així evitar noves manipulacions il·legals.

Arran dels fets, s'ha dotat a la comunitat afectada d'un sistema de videovigilància al portal, de forma complementària, i la Policia Local manté un patrullatge intensiu tant fora com dins de la comunitat per tal de recuperar la tranquil·litat dels veïns.

20 detinguts en prop de dos mesos

Durant el mes de març, i fruit d'una intensa presència policial i de patrullatge, ha permès realitzar set detencions relacionades amb robatoris i furts, entre d'altres delictes. Durant el mes de febrer, la Policia Local de Salt en va realitzar fins a 13 detencions més per aquests mateixos motius.