La regidora de la CUP Laia Pèlach i l'economista i gestora pública, Roser Maeso se sumen a la llista de Guanyem Girona per a les pròximes eleccions municipals. Així ho ha anunciat aquest matí la formació en una trobada amb la premsa al Centre Cívic del Barri Vell. Tan Pèlach com Maeso ocuparan "llocs destacats" en la candidatura, ha destacat el cap de llista de la formació, Lluc Salellas.

Segons han explicat, la regidora de la CUP aportarà al grup polític "experiència i coneixement" envers el funcionament intern de l'ajuntament. Salellas també ha volgut destacar la implicació i vinculació de Pèlach en l'activisme i els moviments socials de Girona.

D'altra banda, Maeso aportarà a la formació la seva experiència en la gestió d'una institució pública, ja que va ser durant vuit anys vicegerent de la Universitat de Girona. "És una professional que ha gestionat pressupostos de milions d'euros i ens dóna aquesta capacitat de poder portar a terme les polítiques econòmiques", ha explicat Salellas. A més, Maeso és militant de Moviment d'Esquerres (MES).

A l'acte també hi han assistit els primers noms de la llista de Guanyem: Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí amb l'absència de la número dos Cristina Andreu. La formació ha explicat que es presenten amb l'objectiu de ser el "relleu polític" que la ciutat de Girona necessita després de vuit anys de mandat de CiU. D'altra banda, han explicat que el manifest fundacional del moviment ja compta amb 580 signatures.