La direcció tècnica i coordinació de la primera edició de la Mobile Week de Girona va tenir un cost per l'Ajuntament de 12.523 euros. El consistori va demanar pressuposot a tres empreses i d'aquestes, dues van presentar una oferta. La vencedora va ser Iglèsies Associats SL. Tal com es marcava en el plec, el criteri de valoració tècnica de les propostes presentades era «el millor preu a la baixa respecte el pressupost de licitació». L'objectiu del servei va ser el de portar a terme les tasques de coordinació dels ponents, preparació de les activitats, dels locals, de les traduccions i de càterings, entre d'altres.

En el darrer ple municipal, la portaveu del PSC, Sílvia Paneque, va preguntar per què l'equip de govern havia decidit que aquests treballs els havia de fer una empresa externa i no es feia des de l'Ajuntament. També va preguntar si el resultat de tot plegat havia estat satifactori.

La portaveu tinenta d'alcaldia de l'Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana, no va argumentar per què s'havia apostat per una empresa externa però va indicar que el balanç de les jornades i de l'encàrrec havia resultat «satisfactori». En aquest sentit, va explicar que les diferents jornades havien servit perquè les empreses tecnològiques i digitals tinguessin un espai on projectar-se, sumar sinèrgies i sumar contactes.

En diferents punts de la ciutat, durant tres dies es va parlar de noves economies socials, sobre ciutats i territoris digitals i sobre tecnologia i educació. En total hi van prendre part més de quaranta ponents de prestigi i totes les activitats van ser gratuïtes i d'accés lliure.