Esquerra Girona va celebrar dissabte al barri de la Devesa-Güell la tercera de les 9 trobades a la ciutat que ha organitzat el partit fins a l'abril per escoltar, comentar i compartir les necessitats dels veïns. L'objectiu és incorporar aquestes propostes al programa electoral de les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

La trobada, que va comptar amb una gran participació a la plaça Miquel de Palol, va permetre a la candidatura d'Esquerra Republicana a Girona, que encapçala Quim Ayats, recollir diverses propostes per millorar i facilitar la vida de tots els veïns. Aquesta és la tercera trobada després de les celebrades durant el mes de febrer al barri de Montjuïc i Vista Alegre on desenes de veïns es van aproximar fins a la carpa per compartir i debatre propostes per la ciutat.

La presidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes de la Devesa-Güell, i membre de la llista d'ERC a Girona, Maria Àngels Cedacers, va manifestar que les trobades estan sent "molt positives", ja que permeten "continuar establint un contacte directe amb tots els veïns i obrir espais de debat per treballar conjuntament la Girona que volem a partir del 26 de maig". "La nostra candidatura vol escoltar a tothom. A associacions, entitats, teixit comercial i empresarial, als gremis i a tots els veïns que vulguin aportar la seva visió de ciutat", va afegir, destacant que aquest contacte és "imprescindible ara" i també "passades les eleccions municipals". Aquesta iniciativa respon a la voluntat de la candidatura d'ERC de posar al centre de la seva proposta de govern els barris i, en concret a les persones i a les associacions que els donen vida.