Els Mossos d'Esquadra han detingut sis joves per cometre dos robatoris violents a Girona. El grup de nois va abordar les dues víctimes i a un d'ells li van robar 10 euros després de donar-li un cop de puny.

Els detinguts són cinc homes, d'entre 18 i 28 anys, de nacionalitat dominicana i colombiana, veïns de Girona i Salt, i un menor d'edat. Han quedat acusats de ser els presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa. A un dels detinguts se l'acusa d'un delicte lleu de lesions. La matinada del 16 de febrer dos joves van demanar l'ajuda d'una patrulla de Mossos a l'avinguda Ramon Folch, perquè acabaven de patir un robatori violent.

Un cop de puny per 10 euros

Segons van explicar, un grup d'unes sis persones els van abordar mentre anaven pel carrer, els van intimidar i els van empènyer. Finalment, un del grup va donar un fort cop de puny a un del joves i li va sostreure deu euros, mentre que a l'altra víctima no li van sostreure res. Amb les descripcions facilitades per les víctimes, els Mossos van iniciar una recerca i van localitzar i identificar els sospitosos a la cruïlla dels carrers Bonastruc de Porta amb Figuerola.

En l'escorcoll van localitzar, a la butxaca del pantaló d'un d'ells, un bitllet arrugat de 10 euros. Per tots aquests indicis els agents van detenir tots els integrants del grup, cinc majors d'edat i un menor per dos robatoris violents. A més, a l'autor del cop de puny se li imputa un delicte lleu de lesions.

Els detinguts majors d'edat, algun d'ells amb antecedents, que van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, seran citats properament per declarar davant l'autoritat judicial competent. Respecte al detingut menor d'edat, també serà citat per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.