Els Mossos d'Esquadra estan investigant una sèrie de robatoris a l'interior de vehicles que estaven aparcats al municipi de Salt. En 12 dies -de l'11 al 22 de gener- la policia ha rebut onze denúncies per fets similars. Però es dona el cas que, a banda d'aquestes sostraccions, uns delinqüents també han robat dos vehicles que també estaven aparcats en vials de la vila.

De moment no s'han produït detencions pels fets i el que destaca d'aquests robatoris és que s'estan donant a diversos barris de la localitat i no estan focalitzats en un punt concret de la vila, cosa que fa més difícil perseguir els delinqüents. Aquests actuen de nit i matinada i l'endemà els propietaris es troben amb els fets.

Pel que fa al modus operandi, rebenten el vidre, el fan a miques, i un cop tenen el vehicle obert s'emporten tot el que hi troben. Hi ha hagut casos en què s'han endut televisors i telèfons, però en d'altres, les eines de treball. S'emporten tot allò que veuen a la vista o té algun valor.

Pel que fa als robatoris dels vehicles, el primer es va produir al carrer del Greco. Els lladres van emportar-se un vehicle aparcat en aquest vial el dia 17 de gener. I el segon va ser una furgoneta que estava aparcada al carrer Santiago Ramon i Cajal. La sostracció va ser el 20 de gener. D'aquests robatoris i furt d'ús de vehicle, tampoc se n'ha pogut detenir els autors, segons la policia.

En un dels casos de robatoris a interior de vehicles van robar dos televisors, tres mòbils espatllats i una caixa amb gots. En un altre, es van emportar les eines d'un lampista. En altres casos, van emportar-se bosses de roba que acabaven de comprar les víctimes. El que busquen són objectes de valor o que es puguin endur fàcilment.