Moments de tensió aquest dissabte, 26 de gener, al matí, a Torroella de Montgrí entre una seixantena d'antifeixistes i prop d'una vintena de simpatitzants de Ciutadans, entre els quals hi ha diversos diputats. Tot plegat ha començat a quarts d'onze del matí quan els antifeixistes han rebut amb crits els simpatitzants de Ciutadans que tenen previst celebrar un acte a la localitat.

Els concentrats els han seguit, però un cordó policial de Mossos d'Esquadra ha evitat que els dos grups es trobessin i que hi haguessin enfrontaments. Els simpatitzants de Ciutadans han quedat apartats a la terrassa d'un bar a la mateixa Plaça Quintana i Combis on està previst que el partit faci un acte amb el seu portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa.

Els antifeixistes han tret pancartes en favor dels "presos polítics" i han cantat consignes com 'Fora feixistes de l'Empordà' o 'Els carrers seran sempre nostres'. Ciutadans tenia previst muntar una punt d'informació, però l'Ajuntament de Torroella de Montgrí no els ha donat permís.