17 de gener de 2019
17.01.2019
L'Empordà

La policia entra en un institut de Girona a la recerca de drogues

El gos detector es va centrar en una persona, a qui no es va trobar res, en una acció feta a petició de la direcció del centre

17.01.2019 | 06:30

Diversos agents de la policia municipal de Girona van entrar dijous passat al matí a l'interior d'un institut situat al nord de la ciutat a la recerca de droga entre els alumnes davant l'avís que podria haver-hi tràfic de substàncies.

Al recinte hi haurien entrat l'agent tutor de la Policia Municipal encarregat d'aquest centre d'ensenyament i un agent amb un gos especialitzat en la detecció de drogues. L'animal s'hauria centrat en una persona, tot i que no se li hauria trobat res. L'actuació va generar certa indignació. En els darrers quatre anys, és la tercera actuació d'aquest tipus en un institut.

El vicealcalde i regidor de Seguretat, Eduard Berloso, ha recordat que aquestes intervencions es fan a petició de la direcció del centre i que els policies entren al recinte acompanyats per un membre de l'equip directiu i un membre de l'AMPA del mateix centre educatiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook