13 de gener de 2019
13.01.2019
L'Empordà

Un prestigiós portal de vacances britànic recomana viatjar a Girona i a la Costa Brava al maig

Destaca el rodatge de Joc de Trons i el Celler de Can Roca i poblacions com Peratallada, Pals, Begur i el paratge d'Aiguablava

13.01.2019 | 06:30
Imatge del portal.

El prestigiós portal de vacances Condé Nast Traveller UK ha seleccionat Girona com una de les millors ciutats on viatjar durant el mes de maig, que coincideix, a més, amb la mostra Temps de Flors. La publicació ha escollit vint destinacions d'arreu del món. A més de Girona, hi ha Munic, Brighton, Sicília, Memphis, els fiords noruegs, les Bahames, Botswana, Egipte, Dublin, el nord d'Escòcia, Califòrnia, la toscana i Florència, les illes gregues, Tel Aviv, Istambul, l'Algarve, Cap Verd i Malta, entre altres.

De fet, el destí concret és "Catalunya, Espanya". Però l'explicació inclou sobretot la ciutat de Girona amb dues referències: Joc de Trons (pel que s'hi va rodar part d'una temporada) i el Celler de Can Roca, escollit com el millor restaurant del món dues vegades. També es fa referències als petits pobles de la Costa Brava i esmenta, concretament Peratallada, Pals, les cases d'«estil cubà» de Begur i la zona marítima d'Aiguablava, que fa pensar en el Carib. De fet, Girona i les comarques gironinesm, suposen deu de les dotze línies del text de la publicacia turística.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook