La Pista de Gel de Girona va tancar el dia de Reis, a les 9 del vespre amb un total de 16.441 visitants, un número molt semblant al de les darreres edicions i mantenint les altes xifres de visitants aconseguides els últims tres anys. "Per Fira de Girona , la Pista de Gel és un esdeveniment important per la gran afluència de públic que acull durant les festes de Nadal. En aquests moments ja estem parlant de que la pista funciona pràcticament a la seva màxima capacitat", apunta la directora Coralí Cunyat.

"La pista va fer un salt qualitatiu i quantitatiu quan va augmentar en dimensions al 2014 i, des de llavors, és una activitat que el públic espera amb ganes cada Nadal: és un esdeveniment clarament consolidat en el nostre calendari", afegeix.

Entre el 22 de desembre i el 6 de gener de 2019, 12.948 patinadors i 3.493 usuaris del tobogan han visitat el Palau de Fires. Com a dades destacades, important increment de participació d'usuaris amb el carnet universitari arribant als 1.716 patinadors, un 30% més que l'edició anterior, així com un creixement de la venda d'entrades anticipades a través del portal Qdat Girona, un 38% més arribant a un total de 878 usuaris.

Seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa que es treballa des de la fundació, uns 580 nens i joves d'entre 6 i 16 anys, provinents de centres d'acollida de Girona i altres poblacions com Figueres, Santa Coloma de Farners, Olot, etc. han pogut patinar gratuïtament, representant un increment del 38% respecte l'any anterior.

La Pista de Gel de Girona segueix sent una de les més grans de Catalunya, amb 800 m2.