El jutge d'instrucció de guàrdia de Girona va enviar ahir a presó l'home que va agredir una dona per robar-li el telèfon mòbil a Salt.

L'home va passar a disposició judicial el dijous després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt el dia 1 de gener.

La víctima, com va avançar Diari de Girona, va patir un traumatisme cranial després que l'atraqués de forma violenta al Passeig dels Països catalans. L'arrestat, que va ingressar a un centre penitenciari, és un veí de Salt, de 40 anys i nacionalitat marroquina. Se'l coneix per la seva agressivitat i acumula una desena d'antecedents.

Els fets es remunten al dia 24 de desembre pels volts de les nou de la nit. Quan la víctima estava passejant va sentir que una persona se li apropava corrents per l'esquena i tot d'una li va fer un cop, fet que va provocar que caigués a terra. Després d'un forceig, li va robar el mòbil i va fugir. Com que l'home va caure a terra, la víctima va poder donar una descripció clara.

Aquest dimarts, la dona va trucar a la policia per explicar que havia vist el presumpte lladre i els Mossos el van arrestar el dia 1 al carrer Francesc Macià de la població pels fets denunciats.