23 de desembre de 2018
23.12.2018
L'Empordà

Lluc Salellas serà el cap de llista de Guanyem Girona

La número dos serà Cristina Andreu, el número tres, Xevi Montoya, i Dolors Serra i Pere Albertí seran el 4 i el 5

23.12.2018 | 06:30
Salellas, en l'acte d'ahir.

Final de l'enigma. El periodista i politòleg Lluc Salellas encapçalarà la llista electoral de Guanyem Girona. La candidatura tindrà com a número dos Cristina Andreu, i com a número tres, Xevi Montoya. A continuació hi haurà Dolors Serra i Pere Albertí. Són els cinc noms que ja s'havien fet públics i que ahir es van posar en ordre. La notícia es va fer pública en una trobada als Jardins de la Infància, en un acte amenitzat per l'actuació del grup Lakaste.

Actualment Salellas és regidor de la CUP-Crida per Girona a l'Ajuntament. De formació és periodista i politòleg i té un màster en ciència política per la Universitat d'Edimburg. Salellas ha destacat que «és una candidatura per guanyar pensada amb una clara vocació de governar.»

Andreu ha estat educadora Social i és activista pels Drets Humans. Montoya és empresari, professional del màrqueting online i la transformació digital dels negocis. Serra és activista social i portaveu de la plataforma Girona Acull. Albertí és geòleg de formació i ha estat professor d'instituts. Ara és regidor per ERC-MES.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook