01 de desembre de 2018
01.12.2018
L'Empordà

Salt celebra un mercat de Nadal i l'encesa de llums aquest dissabte

Durant tot el dia se celebraran tallers infantils, espectacles familiars i s'acabarà amb una xocolatada i una cantada de nadales

01.12.2018 | 06:30
L'encesa dels llums de Nadal a Salt, en imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Salt, amb la col·laboració del comerç local, ha organitzat un mercat de Nadal per aquest dissabte 1 de desembre al passeig Ciutat de Girona amb una quarantena de parades amb productes de regal. Durant tota la jornada s'han organitzat diversos tallers infantils i espectacles familiars fins a les 19 hores que s'encendran els llums de Nadal i s'oferirà una xocolatada per tots els assistents.

El regidor de Dinamització Econòmica, Àlex Barceló, ha explicat que aquesta és "una nova iniciativa que s'impulsa amb l'objectiu d'afavorir l'activitat comercial del comerç de la ciutat i per oferir activitats lúdiques i de lleure per a tots els veïns i veïnes".

El mercat de Nadal de Salt finalitzarà amb una cantada de nadales que oferirà la Coral Biserica Penticostala. Aquest és un esdeveniment organitzat amb la col·laboració de la Federació de Comerciants i de la Federació Unió d'Empresaris de Salt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook