29 de novembre de 2018
29.11.2018

El Gran Recapte mou més de 4.000 voluntaris a les comarques gironines

Aquest divendres comença la campanya de recollida de menjar a uns 400 punts repartits arreu de la demarcació

29.11.2018 | 12:37
Voluntaris i compradors l´últim Gran Recapte, el 2017

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona ja té a punt prop de 4.000 voluntaris, 230 coordinadors, 40.000 caixes de cartró, 30.000 bosses i 700 armilles per al Gran Recapte que demà i dissabte es durà a terme als prop de 400 punts de recollida que hi haurà a les comarques gironines. Les xifres posen de manifest que es tracta de la campanya més important dels quatre bancs d'aliments de Catalunya.

El tret de sortida serà demà al matí als establiments de les principals cadenes de distribució, mercats i petits comerços, on es podrà veure l'habitual imatge de voluntaris que informaran sobre el Gran Recapte i entregaran bosses als ciutadans que vulguin participar-hi. I de mica en mica s'aniran omplint les més de 40.000 caixes que ha repartit el Banc dels Aliments de Girona, entre les quals destaquen les 720 caixes de grans dimensions conegudes com "banyeres" i que tenen capacitat per 240 quilos i 480 quilos.

Les novetats d'aquest any són que a Girona es repartiran 3.000 bosses de roba amb l'objectiu d'anar substituint les de plàstic. L'altra novetat és que es podran fer donacions online a través del portal www.granrecapteonline.com i a través de les pàgines de BonPreu-Esclat, Caprabo, Condis, Casa Vimet i Ulabox.

Durant el Gran Recapte de l'any passat es van recollir més de 475 tones d'aliments a les comarques gironines i el president del banc, Frederic Gómez, puntualitza que els establiments comercials també fan aportacions proporcionals al que els clients donen per al Gran Recapte. No obstant això, el que es recull durant la campanya només representa una petita part de les 2.700 tones que el Banc dels Aliments de Girona reparteix entre les persones necessitades durant tot l'any.

També es poden fer donacions "online" a través de http://www.granrecapteonline.com i els portals BonPreu-Esclat, Caprabo, Condis, Casa Vimet i Ulabox
--

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook