La fira Tot Nuvis arriba als seus 26 anys de celebració amb l'únic objectiu de posar a l'abast de les parelles tots els serveis i productes necessaris per als preparatius d'un casament, sigui del tipus que sigui. A més, les persones que hagin d'organitzar un esdeveniment festiu, també hi trobaran un munt d'idees pel gran dia.

Del 30 de novembre al 2 de desembre, la Fira de Girona organitza aquest saló que comptarà amb un total de 115 expositors en 4.000 m2 i amb tots els elements que els organitzadors puguin necessitar: restaurants, càterings, moda nupcial, moda de festa, djs, decoració, pastisseria, flors, invitacions, agències de viatges, fotògrafs, joieria i molt més. Les parelles visitants rebran assessorament directe dels expositors per poder configurar el seu casament a mida amb les últimes tendències i promocions. A més, aquest any s'incorpora un nou servei amb la presència d'un despatx d'advocats que vindrà a parlar dels capítols matrimonials.

Esmentar que enguany es llança una promoció a través de l'app de Fira de Girona on hi haurà una invitació disponible per accedir al saló qualsevol dels 3 dies de celebració. Els visitants només s'hauran de descarregar l'app i ensenyar la invitació que hi trobaran a la taquilla des del seu mòbil.

Activitats del saló

Com cada any, hi haurà 3 desfilades dedicades a moda nupcial de nuvi i núvia, vestits de festa, rams de flors i llenceria. Les desfilades presentaran les últimes tendències del sector a través de les següents firmes expositores: Corredera Núvies, Odette Sposi, Blonda, Sinovias, Special Novias Palamós, Onix Gran Via, Flors de Vici, Flow Creacions i Sandra Jordà Wedding Center. La perruqueria i maquillatge serà a càrrec de Fortià Perruquers i el Centre de Bellesa Naiara, i les desfilades tindran lloc el dissabte 1 de desembre a les 18h i el diumenge 2 de desembre a les 12h i a les 18h.

El dissabte 1 hi haurà una demostració de ball en directe a càrrec de l'Escola Sibiem (17h), així com un curset de ball gratuït per a parelles (19:30h). També hi haurà un concurs de Ram a l'Aire per intentar llançar el ram de núvia el més lluny possible i guanyar un val de 100€ en fotografia (11:30h), una xerrada sobre tendències i protocol en els casaments a càrrec de Laura Rusiñol Planner & Designer (12h) i una altra xerrada sobre la importància del vestit de núvia a càrrec de Sandra Jordà Wedding Center. Al dia següent, hi haurà una última ponència sobre com preparar la pell abans del maquillatge a càrrec del Centre de Bellesa Naiara.

Cal recordar també que, per tercer any consecutiu, s'editarà una revista en format digital i en paper amb continguts d'actualitat sobre el món nupcial i sobre les empreses expositores. La revista estarà disponible en paper a dins del saló i també es podrà llegir des de l'app de la Fira de Girona.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 30 de novembre a les 16h i el dissabte i diumenge estarà obert d'11h a 20:30h, amb un preu d'entrada de 3 euros per persona.

L'any passat, van assistir al certamen unes 4.000 persones, en una edició que celebrarava els seus 25 anys.