Atracament a punta de ganivet en una fleca del barri de Santa Eugènia de Girona. El robatori amb violència i intimidació es va produir aquest dijous al vespre i els Mossos d'Esquadra busquen els lladres que van obtenir el botí desitjat: la recaptació de l'establiment alimentari.

La policia va rebre l'alerta dels fets pels volts de dos quarts de nou del vespre del passat dijous, on se'ls avisava que dos joves havien atracat a punta de ganivet una fleca del carrer Agudes de Santa Eugènia i que havien fugit. Els Mossos d'Esquadra ràpidament es van desplaçar fins al lloc dels fets.

La víctima del robatori amb intimidació va relatar als agents dels Mossos d'Esquadra, segons fonts policials, que dos joves li acabaven de robar la recaptació a punta d'arma blanca després d'amenaçar-la. La víctima va descriure als agents com eren els lladres, que van actuar a cara descoberta. Va apuntar que eren dos joves, d'origen magrebí, d'edat molt baixa i amb una estètica força concreta.

Per aquest motiu, ràpidament la policia va fer una recerca per la zona dels fets. Va identificar, fins i tot, a grups de joves durant la nit en àrees properes a l'estació de tren de Girona però amb resultat negatiu. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per tal de trobar els responsables de l'atracament a la fleca del carrer Agudes de Santa Eugènia. Una zona on darrerament s'han produit diferents robatoris amb força en establiments.