Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt van salvar la vida a un home després de patir una aturada a la comissaria. L'ús del desfibril·lador i les maniobres de reanimació van ser clau per ajudar l'home de 77 anys. La víctima, un veí de la població de 77 anys i nacionalitat espanyola, va ser traslladat pel SEM a la unitat coronària de l'Hospital Trueta de Girona. Hi resta ingressat i actualment el seu pronòstic és favorable.

Els fets es remunten pels volts de quarts de dotze del migdia de dissabte, quan un home va entrar a la comissaria de Salt. En arribar a l'alçada del mostrador, sense dir res, va caure a terra desplomat. Ràpidament diversos agents el van atendre i van constatar que l'home no responia als estímuls i no tenia pols ni respirava.

Alertats per la greu situació de la víctima i sabent que no podien perdre ni un minut, van iniciar les maniobres de reanimació amb l'ajuda d'una ciutadana que es trobava a la sala d'espera de la comissaria. Poc després va arribar un altre agent amb un aparell DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).

Després de culminar el procés amb el desfibril·lador, un policia local i un mosso van continuar amb la reanimació cardiopulmonar durant uns minuts, fins que la víctima va recuperar la consciència. Al cap d'una estona va arribar una ambulància i, després d'una primera avaluació; van traslladar l'home a la unitat coronària de l'Hospital Trueta de Girona. Actualment el seu pronòstic és favorable.