La CUP-Crida per Girona exigeix una solució definitiva davant dels talls de llum que afecten els veïns del sector de Girona Est, especialment a l'entorn de Font de la Pólvora. Els cupaires denuncien que Endesa efectua talls de llum de forma indiscriminada, i que la situació està perjudicant múltiples famílies, i fins i tot serveis públics.

En aquest sentit, la formació denuncia la situació de l'Escola Vila-roja, que ha hagut de sol·licitar un generador perquè els talls afecten el sistema de calefacció i no poden garantir la temperatura adequada a les aules. Els cupaires també alerten que aquestes interrupcions del servei estan provocant afectacions en electrodomèstics particulars, i que amb l'arribada de l'hivern la manca de subministrament continuat pot causar problemes importants a les famílies.

Davant d'això, la CUP-Crida per Girona lamenta la passibilitat del govern gironí en aquest afer, i exigeix a l'equip de Marta Madrenas «que es posi al costat de les famílies enfront d'Endesa, per tal de garantir el subministrament al conjunt del sector amb urgència». «No pot ser que l'única resposta davant d'aquesta problemàtica sigui la criminalització del sector davant de l'existència d'algunes connexions il·legals», van declarar des de la formació.