La gamma de mixers premium de Coca-Cola, Royal Bliss, ha presentat aquest matí en exclusiva al Fòrum Gastronòmic una selecció de còctels inspirats en Girona. L'especialista en innovació coctelera i Brand Ambassador de Coca-Cola, Sergi Estévez, ha ofert tres combinats amb productes de proximitat per a homenatjar la gastronomia gironina: Xuixo amb bombolles, Gin-tònic amb poma de Girona i Ratafia de Llima.

En el marc de l'Any del Xuixo, Sergi Estévez ha creat un còctel inspirat en el tradicional postre gironí. "Es tracta d'una deconstrucció del xuixo que en boca recorda a la crema a través de la combinació del perfum de vainilla i el twist de llimona, un maridatge que et transporta directament a la pastisseria", ha assegurat.

El cocteler també ha ofert tallers, on ha revelat les claus per a preparar combinats exclusius i ha explicat les innovacions més recents del sector. En aquest sentit, ha subratllat que l'objectiu és "ensenyar receptes senzilles per a preparar combinats evolucionats. Es tracta de fer els còctels de sempre però millorats, combinant tècnica, ingredients i passió".

Al llarg dels dies 18, 19 i 20 de novembre l'estand de Royal Bliss ha ofert degustacions de tòniques i còctels que han apropat al públic a composicions infinites i sabors inèdits, creant el maridatge perfecte amb els productes més selectes del Fòrum Gastronòmic. També ha comptat amb la presència del bartender Gerard Ruiz, format a les cocteleries més exclusives de Londres i fundador del Cocktail Time Bartenders de Salt.