Guanyem Girona ha iniciat l'elaboració de la llista electoral i ho ha fet a través d'un mecanisme en què tota la ciutadania pot fer arribar les seves propostes de noms. En aquesta primera fase, que durarà des del 14 fins el 23 de novembre, totes les gironines i els gironins poden proposar fins a tres noms per a la candidatura a través de la pàgina web de la futura candidatura.

La segona fase del procés tindrà lloc el 24 de novembre, a la jornada de treball de Guanyem Girona que tindrà lloc a l'escola Montfalgars. En aquesta sessió, que durarà des de les deu del matí fins les dues del migdia es debatran i es decidiran quins criteris s'utilitzaran per a confeccionar la llista electoral.

Posteriorment començarà la quarta fase, en què un equip de Guanyem Girona contactarà amb totes les persones que hagin estat proposades i se'ls consultarà la seva disponibilitat per formar part de la candidatura, i en quin grau d'implicació.

Finalment, a partir de la relació de les persones que s'hagin mostrat disposades a formar part de la llista electoral, i tenint en compte els criteris acordats, es farà una proposta que es debatrà i s'aprovarà en una assemblea general de Guanyem Girona.

En cas que durant tot el procés apareguin noves propostes de noms que no s'hagin previst en la fase inicial, es podran tenir en compte sempre que ho avali l'assemblea.

Guanyem ja ha aconseguit més de 500 suports.