16 de novembre de 2018
16.11.2018
L'Empordà

Almenys deu garatges forçats a Sant Narcís per robar-ne bicicletes i altres objectes

Els lladres han actuat als carrers Ramon Muntaner i Pare Coll en una sola nit ?També hi ha denúncies a l'Eixample i a la plaça Independència

16.11.2018 | 06:30
Almenys deu garatges forçats a Sant Narcís per robar-ne bicicletes i altres objectes

Almenys una desena de garatges i trasters del barri de Sant Narcís han patit la visita de lladres aquesta setmana. Hi ha constància d'almenys deu persianes forçades en carrer com Ramon Muntaner i Pare Coll, on han desaparegut algunes bicicletes i algun telèfon mòbil, a més d'altres objectes. Tots van passar la nit de dimarts a dimecres i hi ha denúncies als Mossos d'Esquadra. En algun cas, la bicicleta va quedar enganxada perquè els lladres només van aconseguir aixecar poc més d'un pam la persiana. També van deixar dues bicicletes lligades entre elles per dos cadenats, o bé perquè van sentir algun soroll o bé perquè no volien marxar amb els vehicles sense trencar el cadenat.

Aquesta setmana però, hi ha altres denúncies, algunes de les quals també a la Policia Municipal, entre altres punts de la ciutat. Aquella mateixa nit, els lladres van entrar en un pàrquing particular de la plaça de la Independència i es van endur una jaqueta, un casc i una bicicleta. La nit abans, al carrer Migdia, van sostreure un bici. Els Mossos investiguen els fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook