L'Ajuntament de Girona invertirà més de 200.000 euros per substituir els tancaments de les escoles Àgora i Migdia de la ciutat. Concretament, es destinaran 150.549,60 euros (IVA inclòs) per al canvi de les finestres de l'escola Àgora i 80.128,56 euros (IVA inclòs) per als canvis de l'escola Migdia.

L'objectiu de les actuacions és millorar tant l'eficiència energètica i les condicions tèrmiques i acústiques d'aquests equipaments escolars com optimitzar-ne les prestacions de seguretat. Es preveu que les obres es portin a terme durant els mesos d'estiu per afectar al mínim les classes.

"Una de les nostres principals línies d'actuació és el manteniment dels centres escolars de la ciutat, ja que garantir les millors condicions d'estada i d'aprenentatge per als nens i nenes de Girona és una prioritat per nosaltres", ha assenyalat el regidor d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Josep Pujols.

Algunes de les últimes actuacions que s'han portat a terme en els darrers mesos per millorar els centres educatius de la ciutat han consistit en la instal·lació d'aire condicionat a les escoles bressol municipals La Baldufa i El Pont i en la neteja preventiva de les cobertes de les escoles de la ciutat.