Dos nois de Girona que corrien a tocar de la carretera dels Àngels han localitzat un nou abocament a la part baixa d'aquest vial. En aquest cas, el tercer en poques setmanes, correspon a una desena de bosses de grans dimensions plenes de restes vegetals, que podrien correspondre a trossos de plantes de marihuana, per l'olor que feia la zona. També hi ha caixes de cartró buides i diverses garrafes de plàstic buides que podrien correspondre a productres químics per potenciar el creixement de plantes o podrien servir per a algun tipus de tractament vegetal.

L'abocament està situat en un marge a tocar de la carretera i, per tant, les bosses les podrien haver llançat des d'alguns vehicle sense gaires dificultats.

Fa només unes setmanes es van detectar dos abocaments més molt a prop d'aquest que s'ha detectat ara. En un dels casos s'hi podien distingir gases, pots amb líquid a dins i alguns productes sanitaris tacats presumptament de sang. Hi havia diverses piles en diferents punts del camí. El va trobar un noi de Quart que corria per la muntanya.

L'altre cas el va observar un jove de Girona que baixava en bicicleta del santuari. Quan pràcticament era a baix, va veure un munt de restes de runa, bosses plenes de terra i restes vegetals i un gos mort. En concret un pastor alemany. La zona també feia olor de cànnabis.